Huren

Alle vakantieverblijven op Parc Le Duc zijn particulier eigendom. Een gedeelte hiervan is beschikbaar voor verhuur en worden op deze website getoond. U kunt een keuze maken uit chalets en stenen bungalows. Hiernaast ziet u een schema van de type-indeling.

U huurt rechtstreeks van de eigenaar, waarvoor u gebruik kunt maken van onze Zoek & Boek service op deze website. Binnen 5 minuten hebt u een fantastische vakantie geboekt.

Het park is het gehele jaar open. Vooral in het voor- en naseizoen zijn er volop huur mogelijkheden. Zoek & Boek handig en snel

U kunt uw zoekopdracht beginnen door uw aankomst en vertrekdatum in te vullen. Dan ziet u direct welke vakantiewoningen in die periode nog beschikbaar zijn. U kunt ook specifiek zoeken op een bepaald nummer van de woning. Een filter helpt u uw keuze verder te verfijnen.

 

 

Type aanduiding 

De vakantieverblijven op Parc Le Duc, die voor verhuur beschikbaar zijn, worden aangeduid in verschillende types:
Type A
Zijn Chalets of Mobilhomes met een oppervlakte van 28 - 30 m². De meesten verblijven hebben 2 slaapkamers (een 2-persoonsbed en een stapelbed). Gechikt voor 4 personen.
Type B
Deze Chalets of Mobilhomes hebben een oppervlakte van 30 - 40 m². De L-vormige mobilhomes hebben een ruime tweede slaapkamer. Ook de nieuwe types chalets vallen onder type B.
Type C
Dit zijn stenen bungalows of Chalets van 40 - 60 m². De bungalows hebben 2 of 3 slaapkamers en een ruime leefruimte. Een aantal van deze bungalows zijn ook in de winter geschikt voor verhuur

 

Wilt u eerst de prijzen weten?

Bij iedere vakantiewoning staan de actuele huurprijzen in het overzicht van voorzieningen genoemd. Als u een woning wilt huren kunt u contact opnemen met de verhuurder via het contactformulier op de woningpagina.

Zoek & Boek

Aankomst:
Vertrek:
Aantal personen:
Type:

Zoek op huisnummer

Nummer:

Plattegrond

Klik op de plattegrond om deze te vergroten.